Σελίδες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

O ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ HUSEYIN CAKIL ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΙΚΗΣΕ
O ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ HUSEYIN CAKIL ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στις  6 Απριλίου 2013 συνελήφθηκε  o HUSEYIN CAKIL,ο οποίος απήχθη στην κυριολεξία από αστυνομικούς της ασφάλειας ενώ σχόλασε από την εργασία του και κατευθυνόταν προς το σπίτι. Στις 8 Απριλίου δημοσιεύτηκε στην Τουρκία ότι συνελήφθη με ένταλμα της Ιντερπόλ. Το ένταλμα της Ιντερπόλ βγήκε στις 2.4.2013, δηλαδή 4 μέρες πριν τη σύλληψή του και έδειχνε ως χώρα παραμονής του μόνο την Ελλάδα.
Ο HUSEYIN CAKIL βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2001 ως πολιτικός πρόσφυγας. Είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Πολιτικών Κρατουμένων, συμμετέχει στην Ελλάδα στους αγώνες για δημοκρατία και ελευθερία, και γι’ αυτούς τους αγώνες του είναι γνωστός στους εδώ πολιτικούς κύκλους
Στις 22 Μαϊ η υπόθεση τον Huseyin Cakil εξετάστηκε στον Εφετείο και αποφασίστηκε η απόρριψη του αιτήματος έκδοσής της
Αυτή η νίκη κατακτήθηκε με την εκστρατεία που διεξάγει εδώ και τρεις μήνες η επιτροπή αλληλεγγύης κατά των συλλήψεων και των φυλακίσεων των επαναστατών και με την αλληλεγγύη των Ελλήνων αγωνιστών . Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα επιβεβαιώθηκε η δύναμη της αλληλεγγύης και η σημαντικότητά της. Όμως, αυτή η εκστρατεία δεν τελειώνει εδώ, υπενθυμίζουμε σε όλους τους επαναστάτες και τη δημοκρατική κοινή γνώμη ότι θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθούν και να στεφθούν με νίκη η δίκες της φυλακισμένης GONUL YILMAZ (EMİNE).
Από εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επαναστάτες, δημοκράτες, όλους τους φορείς, τα κόμματα, τα συνδικάτα, τους συλλόγους, τους διανοούμενους και τον ελληνικό λαό που υποστήριξαν την εκστρατεία μας και τους καλούμε να συνεχίσουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους και στην εκστρατεία που θα συνεχίσουμε για την GONUL YILMAZ (EMİNE).

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ GONUL YILMAZ!
ΖΗΤΩ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ