Σελίδες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ HUSEYIN CAKIL ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον αγωνιστή πολιτικό πρόσφυγα HUSEYIN CAKIL

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
ΤΡΙΤΗ 21 Μαϊου 2013, ώρα 11:00

Δικάζεται ο πολιτικός πρόσφυγας, ο αγωνιστής HUSEYIN CAKIL και  διακυβεύεται η έκδοσή του στην Τουρκία

Ο HUSEYIN CAKIL είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν.Το Σάββατο 6/4/2013 το απόγευμα συνελήφθη στην Αθήνα ο HUSEYIN CAKIL, που διαμένει μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα εδώ και 12 χρόνια από το 2001, λόγω των διώξεων που αντιμετωπίζει στην Τουρκία. Είναι γνωστός στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα λόγω της ενεργής συμμετοχής του όλα αυτά τα χρόνια στο κίνημα συμπαράστασης στους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία, αλλά και της συμμετοχής του στο αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα .
Ο σύντροφός μας, λόγω των βασανιστηρίων στην Τουρκία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Πάσχει από βαριά μορφή άσθματος. Μολονότι κοιμάται με την βοήθεια συσκευής οξυγόνο.
Η σύλληψη του είναι η πολλοστή στη σειρά συλλήψεων Τούρκων και Κούρδων πολιτικών προσφύγων που προχωράει το Υπουργείο Δικαιοσύνης στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Τουρκική το τελευταίο διάστημα.
Την Τρίτη, 21/05/2013 τα δικαστή  ο αγωνιστής πολίτικος  πρόσφυγας HUSEYIN CAKILκαι  διακυβεύεται η έκδοσή της στην Τουρκία στην οδό Λουκάρεως δίπλα στον Άρειο Πάγο

ΤΡΙΤΗ 21 Μαϊου 2013, ώρα 11:00

ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ O HUSEYIN CAKIL
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ